Τεχνική Υποστήριξη

Για εμάς, η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του συστήματος ασφαλείας σας θα είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα!
Για το λόγω αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμεση επίλυση - συνήθως εντός 24ωρών - σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει!

Τεχνική Υποστήριξη

Προληπτική Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε την προληπτική συντήρηση του συστήματός σας σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα.

Για να μην σας προδώσει τη στιγμή που θα το χρειαστείτε πραγματικά!

Προληπτική Συντήρηση

Απομακρυσμένη Διαχείριση Συναγερμού
Απομακρυσμένη Διαχείριση Συναγερμού

Θα θέλατε να διαχειριστείτε το συναγερμό σας,  από όπου και αν βρίσκεστε, μέσα απο το κινητό σας τηλέφωνο;

ΓΙΝΕΤΑΙ..! ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ !

Απομακρυσμένη Διαχείριση Συναγερμού

Απομακρυσμένη Παρακολούθηση Καμερών

Ο συνδυασμός εγκατάστασης καμερών ασφαλείας και τις ειδικής εφαρμογής μας στον υπολογιστή ή το κινητό, σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε σε τέλεια ανάλυση τoν χώρο σας, ημέρα και νύχτα, εύκολα και γρήγορα... από παντού.

Απομακρυσμένη Παρακολούθηση Καμερών


Η επαναστατική λειτουργία All Day Secure σας δίνει την δυνατότητα να κινείστε ελεύθερα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, έχοντας το σύστημα σας μόνιμα οπλισμένο!

Κέντρο Λήψης Σημάτων

Το κέντρο λήψης σημάτων είναι μια υπηρεσία που σε συνδυασμό με τον συναγερμό αναβαθμίζει ουσιαστικά την παρεχόμενη ασφάλεια του χώρου είτε είναι οικία, γραφείο, κατάστημα είτε βιομηχανικός χώρος. Το κέντρο μας, πάντα εξοπλισμένο με τα πιο εξελιγμένα συστήματα και με το πλέον έμπειρο προσωπικό παρέχει, μεταξύ άλλων, σε 24ωρη βάση τις παρακάτω υπηρεσίες:

Καθημερινός  έλεγχος του συστήματος

1. Καθημερινός έλεγχος του συστήματος

Το κέντρο παρακολουθεί το εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού, το οποίο αποστέλλει καθημερινά σήματα μέσω τηλεφώνου, για προβλήματα όπως διακοπή ρεύματος, χαμηλές μπαταρίες, βλάβη τηλεφωνικής γραμμής, βλάβες συσκευών και απώλεια επικοινωνίας.

Τεκμηριωμένη ενημέρωση

2. Τεκμηριωμένη ενημέρωση

Ενημερώνει άμεσα, με σειρά προτεραιότητας τους υπεύθυνους σε περίπτωση βλάβης και σε περίπτωση σήματος συναγερμού τεκμηριωμένα και αναλυτικά. Η αναλυτική ενημέρωση είναι αποδεδειγμένα πολύ σημαντική για τον διαχωρισμό των ψεύτικων συναγερμών από τις πραγματικές διαρρήξεις.

Ενεργοποίηση μπουτόν πανικού

3. Ενεργοποίηση μπουτόν πανικού

Σε περίπτωση ενεργοποίησης από τον χρήστη του μπουτόν πανικού από το τηλεχειριστήριο ή το πληκτρολόγιο, το κέντρο λήψης σημάτων λαμβάνει το σήμα και ακολουθεί άμεσα συγκεκριμένο πρωτόκολλο αντιμετώπισης της κατάστασης.

Εξαναγκασμένη αφόπλιση

4. Εξαναγκασμένη αφόπλιση

Σε περίπτωση ενεργοποίησης από τον χρήστη του κωδικού εξαναγκασμένης αφόπλισης (αφόπλισης υπό απειλή), το κέντρο λήψης σημάτων λαμβάνει το σήμα και ακολουθεί συγκεκριμένο πρωτόκολλο άμεσης αντιμετώπισης της κατάστασης.

Ειδοποίηση της αστυνομίας

5. Ειδοποίηση της αστυνομίας

Το κέντρο μας ενημερώνει, αν χρειαστεί, άμεσα την αστυνομία σε περίπτωση σήματος συναγερμού. Όλες οι κλήσεις ηχογραφούνται.

Υπηρεσία Κέρβερος

6. Υπηρεσία Κέρβερος

Με την νέα αυτή υπηρεσία (kerveroslive) οι χρήστες έχουν όλα τα σήματα του συστήματος τους (οπλισμούς, αφοπλισμούς, διακοπές ρεύματος, χαμηλές μπαταρίες, απώλειες επικοινωνίας, άλλες βλάβες κτλ) μέσω λογισμικού στον υπολογιστή ή στο κινητό τους οπουδήποτε και αν βρίσκονται στον κόσμο.

Ιστορικό Συμβάντων

7. Ιστορικό Συμβάντων

Δυνατότητα ανάκλησης δεδομένων έως και 6 μήνες αργότερα.

Ενημέρωση για διακοπή ρεύματος

8. Ενημέρωση για διακοπή ρεύματος

Διότι η διακοπή ρεύματος μπορεί να είναι αποτέλεσμα δολιοφθοράς.

Έλεγχος ωραρίου επιχειρήσεων

9. Έλεγχος ωραρίου επιχειρήσεων

Για τον απόλυτο έλεγχο της ασφάλειας της επιχείρησης σας.

Κέντρο Λήψης Σημάτων

Υπηρεσίες Security

Άμεση επέμβαση

1. Άμεση επέμβαση

Σε περίπτωση περιστατικού, ειδικό όχημα με εκπαιδευμένο προσωπικό προσεγγίζει άμεσα τον χώρο με σκοπό την επιβεβαίωση του συμβάντος, την επιτόπου μαρτυρία και την ενημέρωση της αστυνομίας και των ιδιοκτητών.

Περιπολίες

2. Περιπολίες

Παρέχουμε την δυνατότητα τακτικών ελέγχων του φυλασσόμενου χώρου από όχημα του κέντρου μας.

Ηλεκτρονική άμεση επέμβαση

3. Ηλεκτρονική άμεση επέμβαση

Παρέχουμε οπτική επιβεβαίωση οποιουδήποτε περιστατικού μέσω της real time πρόσβασης από τα στελέχη του κέντρου μας στις κάμερες του πελάτη.

Ηλεκτρονική περιπολία

4. Ηλεκτρονική περιπολία

Παρέχουμε οπτική περιπολία του χώρου σε τακτά χρονικά διαστήματα, από τα στελέχη του κέντρου μας στις κάμερες του πελάτη.

5.

Υπηρεσίες Security